Welkom bij Het Studielokaal

In verband met de scholensluiting als gevolg van de Coronacrisis, hebben wij al onze huiswerkklassen, individuele studiecoaching en bijlessen en lente- en zomerscholen ondergebracht in een online omgeving. Hierdoor kunnen wij al onze diensten ‘in de cloud’ voortzetten. Nieuwsgierig? Via onderstaande links kom je op de landingspagina’s van onze online huiswerkklas en online lenteschool.

Klik hier voor de online huiswerkklas

Klik hier voor de online lenteschool

Het Studielokaal, conceptueel net even anders

Leeropbrengst bij leerlingen verhogen en werkdruk voor scholen verlagen. Deze twee simpele beloften zijn het uitgangspunt bij alles wat we doen. Wat ons daar in onderscheidt van andere huiswerkinstituten, is de duurzame, collegiale samenwerking met de scholen waar wij werken. In combinatie met een no-nonsense, onderwijsgerichte aanpak. We concentreren ons op de leerling en zijn/haar vakken, en zoeken daar mensen bij die verstand hebben van zowel het vak áls van onderwijs. Niet voor niets kiezen veel docenten om te werken bij Het Studielokaal. Of ze nu in opleiding zijn of werken in de onderwijspraktijk.

Lees verder over onze diensten.

Aanmelden voor onze programma’s

Met een jaarlijks groeiend aantal scholen in Noordwest Nederland hebben wij een nauwe samenwerking. Op deze scholen organiseren wij dagelijks een in-school huiswerkklas en individuele bijlessen/studiecoaching. Onze online huiswerkbegeleiding is toegankelijk voor leerlingen in heel Nederland, van Groningen tot Zierikzee.

Klik hier voor de aanmeldpagina.

  • Vakspecialisten uit de onderwijspraktijk
  • Kleinschalig maatwerkonderwijs
  • Gespecialiseerd in individuele begeleiding
  • Leerrendement voor leerlingen gaat omhoog

    Werkdruk voor scholen gaat omlaag